Speciale Technieken

Als raadgevend ingenieursbureau ligt onze specialisatie in het ontwerp en de projectbegeleiding van technische gebouwuitrustingen. Omdat duurzaamheid centraal staat in onze visie, bekijken we steeds welke energiebesparende en economisch verantwoorde concepten haalbaar zijn in uw project. Uiteraard vertrekkende vanuit het leef- en werkcomfort van de toekomstige gebruiker. Meer en meer merken we in grotere projecten de interactie tussen studie technieken, EPB en dynamische gebouw/comfortsimulaties. Aangezien Peritas in al deze domeinen heel wat ervaring heeft opgebouwd, kunnen we onze projecten naar een hoger niveau tillen. 

Onze ervaren medewerkers hebben een stevige expertise opgebouwd in volgende domeinen:

-HVAC

-Sanitaire installaties

-Elektrische installaties

-Brandbeveiliging/Brandbestrijding

-Liften

Voor meer info en/of een offerte, aarzel niet om ons te contacteren.

Werken bij Peritas?

Peritas zoekt mensen met ervaring in energieprojecten, veiligheidscoördinatie en/of technieken (HVAC, elektriciteit), die graag deel uitmaken van een ambitieus en dynamisch team. Wij hebben mogelijkheden voor zowel ingenieurs als technische bachelors.

Bezorg ons je kandidatuur via e-mail of via het contactformulier, we nemen vervolgens contact met u op om dit te bespreken.