Over Peritas

Peritas is een dynamisch adviesbureau gespecialiseerd in energieprojecten, veiligheidscoördinatie, stabiliteitsstudies en speciale technieken. Peritas verstrekt aan haar klanten kwalitatief hoogstaande oplossingen waarbij we ook het aspect duurzaamheid de nodige aandacht geven. Wij hechten als studiebureau veel belang aan duurzaam bouwen, waarbij we een evenwicht nastreven tussen respect voor mens, milieu en winst. Onze werknemers, ondertussen bestaat ons team uit 19 medewerkers, bezitten naast de vereiste diploma's en certificaties ook meerdere jaren relevante ervaring zodat we onze projecten steeds tijdig kunnen opleveren aan de benodigde kwaliteitseisen en zodoende de klantentevredenheid hoog in het vaandel houden.

Werken bij Peritas?

Peritas zoekt mensen met ervaring in energieprojecten, veiligheidscoördinatie en/of technieken (HVAC, elektriciteit), die graag deel uitmaken van een ambitieus en dynamisch team. Wij hebben mogelijkheden voor zowel ingenieurs als technische bachelors.

Bezorg ons je kandidatuur via e-mail of via het contactformulier, we nemen vervolgens contact met u op om dit te bespreken.